Започна лятната стажантска програма за студенти

За поредна година „Идеал Стандарт – Видима” АД, провежда Стажантска програма за студенти, като част от цялостната си политика за развитието на младите хора и подпомагане на тяхната професионална реализация. От 6 юли до края на месец август, 16 студенти от различни български и чуждестранни университети имат възможността да се потопят в различни области от дейността на компанията, сред които Финансово обслужване, Техническо развитие, Eлектротехника, Информационни технологии, Организиране и планиране на производството, Управление на материалите и др.

В Стажантската програма вземат участие студенти със среден успех над 5.00, обучаващи се в УНСС – София, Американски университет в България, Икономически университет – Варна, ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, СА „Д. А. Ценов” – Свищов,  Техническите университети в София и Габрово, University of Bath – UK, Birmingham Southern College – Alabama , Amsterdam University of Applied Sciences.

И тази година младите хора ще работят по предварително подготвени задачи и проекти и ще получават постоянна обратна връзка за своето представяне от наставниците си.

DSCN1797

DSCN1787DSCN1813Пожелаваме им едно успешно и ползотворно лято!

 

About Vidima
България е със стратегическа роля за развитието на мултинационалната компания Идеал Стандарт Интернешънъл в регион Източна Европа. От началото на 2011 г. след процес на сливане, в гр. Севлиево оперира обединената компания „Идеал Стандарт - Видима” АД – лидер в производството на санитарна арматура и санитарна керамика, която има над 3300 служители. „Идеал Стандарт - Видима” АД управлява и дейностите по дистрибуция на продукти в Източна и Западна Европа, както и търговската дейност в редица страни от Източна Европа, обединени в клъстер България на Идеал Стандарт Интернешънъл. Идеал Стандарт Интернешънъл е частна компания със седалище в Брюксел, Белгия, която развива независима дейност в Европа, Близкия и Среден Изток, Африка, както и в Латинска Америка. Основната дейност на компанията е съсредоточена в предлагането на цялостни решения за баня за домове, търговски сгради и институции. Компанията работи в над 20 страни и има около 11 000 служители. В България компанията има два завода, базирани в Севлиево. В завода за производство на санитарна арматура се произвеждат едноръкохваткови и двуръкохваткови смесителни батерии за баня и кухня, душ комплекти и аксесоари. Заводът за санитарна керамика произвежда мивки, тоалетни чинии и WC комплекти, бидета и писоари от висококачествен санитарен порцелан, както и керамични поддушови корита. Продуктите са подредени в колекции, обединени от общ дизайн и включващи различни функционални видове. Те достигат до няколко континента под търговските марки на компанията - Ideal Standard, Vidima, Armitage Shanks, Ceramica Dolomite, Porcher и други. Като лидер в оборудването на бани на европейския пазар, компанията непрекъснато развива и усъвършенства своите продукти и услуги, поставяйки в центъра на вниманието си удовлетвореността на клиентите и пестенето на вода и енергия. Продуктите се отличават с високо и гарантирани качество. те са лесни за монтаж и поддръжка, издръжливи и на достъпна цена. Дистрибуционният център в Севлиево се нарежда на второ място сред логистичните платформи на Идеал Стандарт Интернешънъл в Европа. От него се дистрибуират продукти за баня към платформите в Западна Европа и към крайни клиенти на компанията в Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Средиземноморието и др. Идеал Стандарт Интернешънъл, европейски лидер в обзавеждането на бани, централизира в Севлиево търговската си дейност за следните страни от Централна и Източна Европа - Полша, Литва, Латвия, Естония, Унгария, България, Румъния, Сърбия, Черна гора, Македония, Албания, Турция, Хърватска и Словения, обединени в клъстър България. Компанията разполага с Тренинг център в Севлиево, който предлага обучения на търговци от страните на клъстър България, а така също посреща клиенти от Русия, Европа и Близкия Изток.

3 Comments on Започна лятната стажантска програма за студенти

  1. Симона Иванова // 11.07.2016 at 20:39 //

    Много се радвам, че отново съм част от голямото семейство на „Идеал Стандарт – Видима“ АД. Това е един силен бранд, който ни предоставя прекрасна възможност да започнем по най-добрия начин кариерата си. Очаквам много да се забавлявам, да придобия нови знания и умения, да приложа наученото от университета и да създам нови приятелства. Надявам се да прекарам едно незабравимо лято.

  2. Aynur Osmanova // 12.07.2016 at 15:01 //

    Много се радвам, че отново съм част от „Стажантската програма“ на „Идеал Стандарт – Видима“ АД. Този стаж ми дава възможност да работя в реална бизнес среда, с екип от мотивирани и успели хора, да се развивам, да натрупам нови знания и да прилагам на практика наученото в университета.

  3. Ален Христов // 18.07.2016 at 13:21 //

    Искам да благодаря на „Идеал Стандарт – Видима“ АД за това, че ни дава възможност да бъдем преки свидетели и участници в една професионална работна среда. Първите ми впечатления в отдел „Управление на материалите“ като специалист-доставки са, че работният процес е много добре структуриран, тук работният дух е изпълнен с положителна атмосфера, колегиалност и професионализъм. Надявам се, че по време на този летен стаж ще затвърдя знанията натрупани в университета както на теория, така и на практика за да мога да ги прилагам в реални условия. Също така се надявам да съчетая полезното с приятното.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Blue Captcha Image
Refresh

*