Започна лятната стажантска програма за студенти

За поредна година „Идеал Стандарт – Видима” АД, провежда Стажантска програма за студенти, като част от цялостната си политика за развитието на младите хора и подпомагане на тяхната професионална реализация. От 6 юли до края на месец август, 16 студенти от различни български и чуждестранни университети имат възможността да се потопят в различни области от дейността на компанията, сред които Финансово обслужване, Техническо развитие, Eлектротехника, Информационни технологии, Организиране и планиране на производството, Управление на материалите и др.

В Стажантската програма вземат участие студенти със среден успех над 5.00, обучаващи се в УНСС – София, Американски университет в България, Икономически университет – Варна, ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий”, СА „Д. А. Ценов” – Свищов,  Техническите университети в София и Габрово, University of Bath – UK, Birmingham Southern College – Alabama , Amsterdam University of Applied Sciences.

И тази година младите хора ще работят по предварително подготвени задачи и проекти и ще получават постоянна обратна връзка за своето представяне от наставниците си.

DSCN1797

DSCN1787DSCN1813Пожелаваме им едно успешно и ползотворно лято!

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

3 Comments on Започна лятната стажантска програма за студенти

  1. Симона Иванова // 11.07.2016 at 20:39 //

    Много се радвам, че отново съм част от голямото семейство на „Идеал Стандарт – Видима“ АД. Това е един силен бранд, който ни предоставя прекрасна възможност да започнем по най-добрия начин кариерата си. Очаквам много да се забавлявам, да придобия нови знания и умения, да приложа наученото от университета и да създам нови приятелства. Надявам се да прекарам едно незабравимо лято.

  2. Aynur Osmanova // 12.07.2016 at 15:01 //

    Много се радвам, че отново съм част от „Стажантската програма“ на „Идеал Стандарт – Видима“ АД. Този стаж ми дава възможност да работя в реална бизнес среда, с екип от мотивирани и успели хора, да се развивам, да натрупам нови знания и да прилагам на практика наученото в университета.

  3. Ален Христов // 18.07.2016 at 13:21 //

    Искам да благодаря на „Идеал Стандарт – Видима“ АД за това, че ни дава възможност да бъдем преки свидетели и участници в една професионална работна среда. Първите ми впечатления в отдел „Управление на материалите“ като специалист-доставки са, че работният процес е много добре структуриран, тук работният дух е изпълнен с положителна атмосфера, колегиалност и професионализъм. Надявам се, че по време на този летен стаж ще затвърдя знанията натрупани в университета както на теория, така и на практика за да мога да ги прилагам в реални условия. Също така се надявам да съчетая полезното с приятното.

Comments are closed.