Учениците – мениджъри за един ден

На 12 март 2014 година за поредна година „Идеал Стандарт – Видима” АД се включи в националната инициатива „Мениджър за един ден”, организирана от фондация „Джуниър Ачийвмънт България”.

„Младите мениджъри” бяха посрещнати от Валентин Ганев, директор на завода за санитарна керамика, и получиха ценни напътствия затова какви знания и умения са необходими за бъдещата им професионална реализация.

Осем ученика от ПГМЕТ „Ген. Иван Бъчваров”, гр. Севлиево имаха възможността да бъдат в реална бизнес среда и отблизо да се запознаят с различни ръководители от двата завода и Центъра за информационни технологии. Те бяха в: Производство, Финанси и Контролинг, Управление на материалите, Човешки ресурси, IT направление, Качествен контрол, Конструиране на керамични изделия.

„От страни изглежда лесно, но в действителност ролята на един ръководител е доста отговорна” – споделиха учениците.

За участие в инициативата „младите мениджъри” получиха сертификат.

Picture 044 Picture 035 IMG_0139

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

1 Comment on Учениците – мениджъри за един ден

  1. Сияна // 13.03.2014 at 20:33 //

    Поздравления!

Comments are closed.