Среща с проф. Андрей Пантев по случай Националния празник на България

IMG_0141В навечерието на 3 март, Националния празник на България, Ръководството на Завода за производство на санитарна керамика подари на своите работници и служители среща с професор Андрей Пантев. Големият български историк и блестящ оратор изнесе беседа на тема „3 март – възкръсването на българската държава” в Залата за креативни идеи на Тренинг центъра на фирмата. „Историческата репутация има стойност само тогава, когато има съвременни приложения. Да, потомци сме на славно племе, но днес тези послания от миналото трябва да има в нашето поведенческо излъчване., каза в началото проф. Пантев.

IMG_0128

Увлекателният разказ, достигнал до сърцата на всички присъстващи, провокира дискусия, която бе в духа на съвременния прочит на българската история.

 

 

IMG_0165След края на срещата, уважаваният историк бе гост на завода за керамика. Лично Валентин Ганев, директор на завода, показа на професор Пантев производствения процес.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).