С награди си тръгнаха всички участници във фотоконкурса

На конкурс, като на конкурс. Разбира се, имаше и награди.

Награждаването на участниците във фотоконкруса „С очите видях, със сърцето почувствах”, организиран от „Идеал Стандарт – Видима” АД по повод Световния ден за опазване на околната среда се състоя на 19 юни в Креативната зала на Тренинг центъра на компанията.

В конкурса всички снимки бяха публикувани на блога ни http://blog.vidima.bg и достъпни не само за работещите в компанията, но и за външната публика.

Когато стартирахме конкурса на 23 май, Елеонора Георгиева коментира: „Чудесна инициатива. Нека повече работодатели да се ангажират с подобни предизвикателства към работниците си и осмисляне на свободното им време!”

Изпратените снимки са 257 на 37 колеги. Оценка на снимките даваха колеги и приятели. Броят на коментарите определи най-хубавите от хубавите снимки.

Когато приключи т.нар. гласуване нашият колега Георги Кръстев написа в блога: „Поздравления на всички участници и на първенците за хубавите снимки! Поздравления и за многобройното жури, което оцени всички снимки!”

Най-много коментари получи снимката на Иван Цонев – „Самотна красота по пътя за хижа Тъжа”. Той е 10 клас от СОУ „Васил Левски”, неговият баща Николай Цонев е наш колега.

На второ място е снимката на Надежда Петрова „Майски рай”.

И на трето място фотографията „Полет над дивите божури” на Ангел Тодоров.

 

Бяха връчени и две интересни награди. Първата бе за Владимир Рибенцов, който още първите няколко дни от постъпването си при нас се включи във фотоконкурса. Неговата награда е за най-бързо приобщил се към живота на компанията със снимка „Сезонът на дъгите”. Втората, за най-интересно име на снимка. Наградата бе за Иван Бонев и снимката му „Велохрасталясване”.

Колегите, чиито снимки получиха многобройни коментари и другите, които бяха изпратили много снимки, също бяха отличени. Останалите участници останаха приятно изненадани с вдъхновяващи награди.

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).