Спортен празник на „Идеал Стандарт-Видима” АД

За трети пореден път работниците и служителите на „Идеал Стандарт-Видима” АД отпразнуваха своя Спортен празник. Много спортен хъс и настроение изпълниха парк „Черничките”, гр. Севлиево в Деня на детето – 1 юни. С това издание се отбеляза и края на кампанията „Тютюнопушене или здраве?”, стартирала на 14 май. Ентусиазираните колеги и техните семейства се включиха в спортните надпревари – мини футбол, стрийтбол, теглене на въже, бягане с чувал и скок от място, имаше и демонстрации по айкидо.

Представяме ви забавни снимки и уловени мигове от събитието, които ще ви накарат да се потопите в атмосферата на празника.

Водещите се стараеха и с визия, и със закачки
да поддържат доброто настроение на всички присъстващи.

 

 

 

 

Човешките ресурси на завода за керамика – един
от екипите непушачи, които получиха приза за „Отдел без тютюнев дим”.

 

 

 

 

Денят 1 юни не бе избран случайно – всички деца
играха, състезаваха се и рисуваха на асфалта, за да покажат таланта си на спортисти и художници пред своите родители.

 

 

 

Стрийтболът не е за всеки, но който може, си го може!

 

 

 

 

Достоен противник се оказаха дамите във
футболната надпревара.

 

 

 

 

На старт за престиж и слава!

 

 

 

 

…… и отборът –победител в тегленето на
въже е само един – „Динозаврите”!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

1 Comment on Спортен празник на „Идеал Стандарт-Видима” АД

  1. Viktor // 19.06.2013 at 16:30 //

    Bravo na ideqta, malko sa firmite v Bg, koito organizirat podobni miropriqtiq. Izkluchitelno interesen, izdurjan i premeren post. Produljavaite v sushtiq duh! Bravo!!!

Comments are closed.