Кои снимки бяха отличени

Освен ангажиментите на компанията, специално за 5 юни – Световния ден за опазване на околната среда, точно преди информационната кампания, организирахме фотоконкурс на тема „С очите видях, със
сърцето почувствах”. Конкурсът се проведе от 23 май до 5 юни.

Целта беше да насочим вниманието на всички служители и работници към темата за околната среда и че съхранението на красотите в България зависи от нас.

Във фотоконкурса се включиха и деца на наши колеги.

Интересното в този конкурс е, че всички снимки са публикувани на официалния блог на компанията и можеха да бъдат споделяни в социалните мрежи.

Печелившите се определяха от броя на коментарите на всяка от тях. Мненията се получаваха до 10 юни включително.

Най-много коментари получи снимката на Иван Цонев, син на Николай Цонев, работник в „Идеал Стандарт – Видима” АД. Фотографията му „Самотна красота по пътя за хижа Тъжа” е със 100 коментара. На второ място е снимката „Майски рай” на Надежда Петрова с 47 коментара и на 3-то място – „Полет над дивите божури” на Ангел Тодоров с 41 коментара.

Общо 257 снимки участваха в фотоконкурса „С очите видях, със сърцето почувствах” на „Идеал Стандарт – Видима” АД по повод Световния ден за опазване на околната среда.

Всички отличени са представени тук: Snimki – results za bloga

About Vidima
Ideal Standard International е един от водещите производители на висококачествени цялостни решения за банята, както за жилищни, така и за търговски и здравни сгради. Базирана в Брюксел, Белгия, частната компания е работодател на близо 9 500 души; управлява 18 производствени обекта и продава в над 60 страни в Европа, Близкия Изток и Африка. Използвайки най-нови технологии и работейки със световно-известни дизайнери, компанията е фокусирана в разработката на иновативни решения за банята в няколко продуктови категории като керамични изделия, смесителни батерии, акрилни вани, мебели и аксесоари. Продуктите на компанията се търгуват под наложилите се международни и местни марки Ideal Standard, Armitage Shanks (Великобритания), Porcher (Франция), Ceramica Dolomite (Италия) и Vidima (Източна Европа).

1 Comment on Кои снимки бяха отличени

  1. Георги // 14.06.2013 at 11:49 //

    Поздравления на всички участници и на първенците за хубавите снимки!Поздравления и за многобройното жури което оцени всички снимки!

Comments are closed.