Спестете от вашите пари и до 50 процента от сметката за вода за години напред.

Как да инвестирате в качествено санитарно оборудване за баня, което ви се отплаща?

Проблемът с водата става все по-актуален за съвременните поколения – не достигат природни ресурси, повишава се цената на питейната вода… Разумно е да помислим как да ограничим потреблението на вода и особено на местата, където тя се използва в големи количества – банята.  Vidima предлага отдавна в портфолиото си от качествено санитарно оборудване за баня, което освен че се грижи за комфорта, дава възможност и за спестяване на вода и пари. Такива продукти включва и лятната промоция на марката, която освен това ще пести и от парите за покупка.

До 31 август можете да закупите комплект от три продукта за вашата баня и да спестите  96,66 лв от вашите пари и 50% от сметката за вода години напред. Освен това да получите 5 години гаранция, лесен монтаж и лесна поддръжка – всичко това с продукти от сериите SevaFresh и VidimaStorm.

В промоционалния комплект са включени следните продукти:

SevaFresh – смесител за умивалник с керамичен CLICK затварящ механизъм

SevaFresh – смесител за вана/душ с керамичен CLICK затварящ механизъм

VidimaStorm – душ комплект 90 см с 3-функционален душ

Повече информация за всеки от продуктите можете да прочете тук за смесителите от серията SevaFresh и тук за душ комплекта VidimaStorm. Ние ще ви споделим какви са основните предимства на тези продукти.

Спестяване на вода до 50%.

Това е възможно благодарение на смесителите 40 mm с Click керамичен затварящ механизъм, които имат водоспестяваща функция и усъвършенствана функция за контрол на топлата вода. Какво означава това? Механизмът позволява лесно контролиране и съответно намаляване разхода на вода . Когато се повдигне ръкохватката на смесителя при пускане на водата, тя достига положение, при което трябва да се окаже допълнителен натиск нагоре, за да се усили струята на водата.  В ограниченото положение смесителят пропуска 50% от водата, която обикновено би могла да преминава през него. Изборът дали ще спестявате вода или не е ваш, но ние сме се погрижили да имате такава възможност.

Контрол на температурата

Керамичният затварящ механизъм с CLICK система предоставя на потребителя и усъвършенствана функция за контрол на температурата на топлата вода и увеличена работна зона на ръкохватката 120°, като улеснява контрола на температурата в зоната на комфорт (34°C-42°С).

Качествени материали  = добро здраве

Основен материал за смесителните батерии с търговска марка Vidima е месинг с постоянен и контролиран състав, отговарящ на Европейските норми. Месингът, произведен в Идеал Стандарт – Видима, е с ниско съдържание на олово, значително под нормата 1,6%. Компанията гарантира на своите клиенти изключително високо качество на материалите и безопасност за здравето при употреба.

Покрития – добрият външен вид има значение

За да придаде на изделията си красивия огледален блясък, така характерен за смесителите Vidima, компанията използва утвърден метод на електрохимично галванизиране. С модерно оборудване се постигат изискванията на Европейските норми и стандарти EN 248, DIN 50021, ISO 9927, ISO 5002, а именно висококачествено покритие от никел с дебелина от 12,6 до 15,3 микрона и от хром с дебелина от 0,327 до 1,470 микрона. Пластмасовите детайли се галванизират след предварително помедняване на повърхността, което осигурява трайно и естетическо покритие.

Промоционалните комплекти на Vidima можете да откриете в магазинната мрежа из цялата страна. Ако искате да комплектовате санитарното оборудване в банята си, то можете да разгледате различните серии от продукти с марката Vidima на нашия официален уебсайт http://vidima.bg/.

Не се колебайте да ни пишете тук или във Facebook страницата ни Помощ! Ремонтирам банята  – приемаме въпроси всякакви, свързани с нашата дейност и  ще се радваме да ви бъдем полезни при ремонта на вашата баня и избора на санитарна керамика, смесители, акрилни вани, душ кабини, мебели и аксесоари. Очакваме ви!

 

About Vidima
България е със стратегическа роля за развитието на мултинационалната компания Идеал Стандарт Интернешънъл в регион Източна Европа. От началото на 2011 г. след процес на сливане, в гр. Севлиево оперира обединената компания „Идеал Стандарт - Видима” АД – лидер в производството на санитарна арматура и санитарна керамика, която има над 3300 служители. „Идеал Стандарт - Видима” АД управлява и дейностите по дистрибуция на продукти в Източна и Западна Европа, както и търговската дейност в редица страни от Източна Европа, обединени в клъстер България на Идеал Стандарт Интернешънъл. Идеал Стандарт Интернешънъл е частна компания със седалище в Брюксел, Белгия, която развива независима дейност в Европа, Близкия и Среден Изток, Африка, както и в Латинска Америка. Основната дейност на компанията е съсредоточена в предлагането на цялостни решения за баня за домове, търговски сгради и институции. Компанията работи в над 20 страни и има около 11 000 служители. В България компанията има два завода, базирани в Севлиево. В завода за производство на санитарна арматура се произвеждат едноръкохваткови и двуръкохваткови смесителни батерии за баня и кухня, душ комплекти и аксесоари. Заводът за санитарна керамика произвежда мивки, тоалетни чинии и WC комплекти, бидета и писоари от висококачествен санитарен порцелан, както и керамични поддушови корита. Продуктите са подредени в колекции, обединени от общ дизайн и включващи различни функционални видове. Те достигат до няколко континента под търговските марки на компанията - Ideal Standard, Vidima, Armitage Shanks, Ceramica Dolomite, Porcher и други. Като лидер в оборудването на бани на европейския пазар, компанията непрекъснато развива и усъвършенства своите продукти и услуги, поставяйки в центъра на вниманието си удовлетвореността на клиентите и пестенето на вода и енергия. Продуктите се отличават с високо и гарантирани качество. те са лесни за монтаж и поддръжка, издръжливи и на достъпна цена. Дистрибуционният център в Севлиево се нарежда на второ място сред логистичните платформи на Идеал Стандарт Интернешънъл в Европа. От него се дистрибуират продукти за баня към платформите в Западна Европа и към крайни клиенти на компанията в Централна и Източна Европа, Близкия Изток, Средиземноморието и др. Идеал Стандарт Интернешънъл, европейски лидер в обзавеждането на бани, централизира в Севлиево търговската си дейност за следните страни от Централна и Източна Европа - Полша, Литва, Латвия, Естония, Унгария, България, Румъния, Сърбия, Черна гора, Македония, Албания, Турция, Хърватска и Словения, обединени в клъстър България. Компанията разполага с Тренинг център в Севлиево, който предлага обучения на търговци от страните на клъстър България, а така също посреща клиенти от Русия, Европа и Близкия Изток.

6 Comments on Спестете от вашите пари и до 50 процента от сметката за вода за години напред.

 1. Интересни продукти. Определено ще се поинтересуваме :)

 2. Да, наистина – продуктите с марка Vidima са интересни :) Освен, че отговарят на всички европейски изисквания, норми и стандарти, те правят и стъпка напред като използват иновации, които успешно покриват изискванията на модерните потребители – онези, които се интересуват как могат да запазят своето, на близките си хора и на планетата здраве.

  Ако имате въпроси за продуктите с марка Vidima – моля, питайте ни. А ако желаете да се възползвате от промоцията, то знайте, че остават само няколко дни до 31 август 2012г., когато тя приключва.

 3. joro // 31.08.2012 at 11:08 //

  Здравейте,

  Забелязах че керамичните механизми са различни(35-40-47мм). Кой е по добър? Каква е разликата в ежедневната им употреба?

 4. Здравейте и благодарим за въпроса. Ето и отговора:

  Поради конструктивни разлики в размерите на видовете смесители, „Идеал Стандарт – Видима“ като производител, използва три вида затварящи керамични механизми – 35,40 и 47мм. Според дизайна и конструктивните размери на тялото на смесителя (по – големи и по – малки тела), се подбира и вида на затварящия механизъм, като негов компонент.

  Като надеждност и функционалност, трите вида керамични механизми нямат разлика. Дебитът също не се влияе пряко от вида на затварящият механизъм – 35, 40 или 47мм. И в трите варианта, като уплътнителен елемент се използва керамичния диск, който осигурява еднакви: икономичност, дълговечност и безопасност при експлоатация на смесителите.

  Единствената разлика, която можем да посочим е, че за 35мм керамичен механизъм няма допълнителната опция, която се предлага за останалите два размера механизми: CLICK система, която предоставя усъвършенствана функция за контрол на температурата на топлата вода и има водоспестяваща функция.

  Надяваме се, че сме Ви били полезни :)

 5. Доволна съм когато точно и ясни ни се каже къде можеме да намерим така силно търсена стока, а именно можем да открием в магазинната мрежа из цялата страна. Ако искаме да комплектоваме санитарното оборудване в банята си, то можем да разгледаме различните серии от продукти с марката .Общо взето сега ако нямаме избор то не знам кога ще имаме, дори от такава богата гама пак е трудно да се избере понеже всичко е доста качествено.Благодаря за статията и се надявам често да ни пишете.

 6. Полезен сайт ! Коректно отношение.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Blue Captcha Image
Refresh

*